Gun ieder kind een kansrijke start!

Een babycoach opleiding volgen​

Zoek jij naar een opleiding babycoach? Kijk dan op de website van Kansrijke Start. Je kunt hier meer informatie vinden, maar het is ook mogelijk om je meteen aan te melden. Wil je je visie over de ontwikkeling van een baby verbreden? Dan is deze opleiding absoluut een aanrader. Baby’s zenden veel signalen uit. Veel ouders voelen van nature al aan wat ze moeten doen met hun kindje. Helaas gaat dit in de praktijk ook nogal eens mis en komt een kindje te kort in de eerste periode van zijn leven. De eerste 1000 dagen van het kind zijn echter cruciaal. Als babycoach kun je ouders hierbij dan ook helpen. Veel is gericht op een veilige hechting tussen het kind en de ouders of verzorgers.

voor een kansrijke start; vader en moeder kussen hun pasgeboren kind
man voelt aan de buik van de zwagere vrouw en maakt contact met de baby voor een kansrijke start voor hun ongeboren kind

Inhoud babycoach opleidingen

De babycoach opleiding leert je meer over de behoeften van een pasgeboren kindje. Ook is er veel aandacht voor de interactie tussen het kind en de ouders. Je leert niet alleen meer over de ontwikkeling van het kind, maar je krijgt ook tools op het gebied van begeleiding. Hoe kun je ouders en aanstaande ouders het beste begeleiden? Meld je aan als je interesse hebt en speel een rol in de eerste 1000 dagen van een kind.

HBO niveau vereist voor opleiding babycoach

Wil je deelnemen aan een van de babycoach opleidingen, dan is het nodig dat je een vooropleiding op hbo-niveau hebt. Is dat bij jou niet het geval, maar denk je dat deze taak je op het lijf geschreven is? Neem dan ook zeker even contact op. Zowel voor als na de geboorte kun je dan een grote rol spelen in het leven van zowel de ouders als in die van het kind. Denk, naast een veilige hechting, bijvoorbeeld ook aan een onderwerp als voeding. Ouders kunnen hier erg onzeker over zijn. De eerste 1000 dagen van een kind verdienen extra aandacht. Dit houdt in dat de coaching plaatsvindt vanaf het moment van de conceptie tot de leeftijd van 2 jaar. De coach biedt de ouders diverse handvatten aan. Hopelijk leidt dit tot een prachtige en kansrijke start. Die gunnen we tenslotte ieder mens.

gezin bestaande uit man, vrouw en kind, vader draagt kindje op zijn nek, een kansrijke start voor hun dochter

Activiteiten

logo 1000dagen coach

De 1000dagen Coach Opleiding
Voor professionals met coachingservaring die zich binnen hun vakgebied willen onderscheiden en specialiseren. 

logo kik opleidingen

De KIK Kindercoach Opleiding
Voor deelnemers die eerst een erkende beroepsopleiding tot kindercoach willen volgen in Nederland, Aruba, Bonaire of Curaçao. 

Al onze opleidingen zijn post-hbo geaccrediteerd.

Stichting WelZijn Kinderen

Contact | Privacyverklaring | Cookiebeleid | KvK 32098827 | GonBa websites

Kansrijke Start